recent posts

Yağlı Saçlara Özel Bakım Tavsiyeleri


saç bakımı, yağlı saçlar, güzellik, sağlıklı saçlar,

Yağlı Saçlara Özel Bakım Tavsiyeleri

Saçlarının yağlı ve sağlıksız görünmesini hiç kimse istemez ama bazı kişiler ne kadar yıkarsa yıkasın bu yağlı görünümden kurtulamazlar. Eğer yağlı tipte bir saçınız varsa bu durum oldukça doğaldır. Saçlarda ki fazla yağ kötü ve kirli bir görüntü oluşturduğu gibi aynı zamanda da saç derisinde ki gözenekleri tıkayarak saçınızın sağlıklı uzamasını engeller.



  • ·         Her şeyden önce saçlarınızı nasıl yıkadığınız çok önemli. Aşırı sıcak su kullanarak saçlarınızı yıkamanız saç derinizi kurutur ve bu durumda saç derinizin daha fazla yağ salgılamasına neden olur.
  • ·         Saçlarınız üzerinde kullandığınız şampuan, bakım kremi yada saç maskesini iyice duruladığınızdan emin olun.
  • ·         Kuru yapıda ki saçlara sahip kişiler  için sık sık saçlarını taramak iyi bir şey olsa da yağlı saçlara sahip kişiler  içinse bu durum saçlarını daha çok yağlandırır.
  • ·         Yediklerimiz de bu durumuz oldukça tetikliyor. Yüksek yağ oranlı ve asitli yiyecekler tüketmenin sonucunda da yağlı saçlar kaçınılmaz olacaktır.
           Bu konular da ilginizi çekebilir...




Yağlı Saçlara Özel Bakım Tavsiyeleri Yağlı Saçlara Özel Bakım Tavsiyeleri Reviewed by güzellik on Kasım 29, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nuxe Kuru Yağ ile Saç Bakımı

Nuxe kuru yağ, güçlü formülü ve hızlı emilimi sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği kişisel bakım ürünüdür. Kullanımdan hemen so...

Blogger tarafından desteklenmektedir.