recent posts

Saç Kuruturken Sık Yapılan Hatalar

saç bakımı, saç kurutmak, fön makinesi kullanımı, güzellik, kalıcı fön,

           Saç Kuruturken Sık Yapılan Hatalar

İster duş sonrasında saçları kurutmak için olsun istersen saça şekil ve vermek için olsun, kurutma makinesini kullanırken farkında olmadan saçlarımıza zarar veriyoruz. Kısa vadede saçlarımıza verdiğimiz zararı fark etmesek de sürekli kullanımda bu hatalar yüzünden saçlarımız yıpranır ve güçsüzleşir. Peki o hatalar nelerdir?
·         Saçlarımızı yıkadıktan hemen sonra fön makinesi kullanmak, daha uzun süre ısıya maruz kalmamıza neden olacak. Bu yüzden fön makinesi kullanmadan önce bir havlu yardımıyla birkaç dakika saçınızın nemini alın.
·         Kurutma makinesini kullanırken saçlarımıza doğru açıyla tutmamak da bir sorun oluşturacaktır. Tepe kısımlarını kuruturken kurutma makinesini yukarıya doğru, uç ve orta kısımları kuruturken ise aşağıya doğru tutmanız işinizi kolaylaştırır.
·         Fön makinesini sadece sıcak olarak kullanmak yerine şekil verme yada kurutma işlemi bittikten sonra soğuk hava ile saçlarınızı daha hacimli ve canlı hale getirebilir ve fönünüzün daha kalıcı olmasını sağlaya bilirsiniz.

Bu konular da ilginizi çekebilir...

Yağlı Saçlara Özel Bakım Tavsiyeleri

Saçlarınızı Daha Hızlı Uzatan Bitkisel Bakım
Saç Kuruturken Sık Yapılan Hatalar  Saç Kuruturken Sık Yapılan Hatalar Reviewed by güzellik on Aralık 02, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nuxe Kuru Yağ ile Saç Bakımı

Nuxe kuru yağ, güçlü formülü ve hızlı emilimi sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği kişisel bakım ürünüdür. Kullanımdan hemen so...

Blogger tarafından desteklenmektedir.