recent posts

Evde Saç Boyarken Nelere Dikkat Edilmeli


Evde Saç Boyarken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

saç bakımı, saç boyamak,evde saç boyamak, saç boyası seçmek        Kuaför salonlara yüksek fiyatlar ödemekten sıkılan çoğu kadın saçlarını evde boyamayı tercih ediyor. Özenle baktığımız saçlarımızı doğru şekilde boyamak için birçok önemi nokta var. Eğer siz de saçlarınızı evde boyama kararı aldıysanız, daha iyi sonuçlar almak için yapmanız gerekenlerden bahsedeceğiz.



  • ·        Her şeyden önce doğru renge karar verdiğinizden emin olun. Uygulayacağınız rengin saçınıza doğru şekilde yayılması için şu anki saç renginize yakın tonlar seçmeniz önemlidir.
  • ·        Saçınızı boyadıktan sonra yüzünüze bulaşan boyayı temizlemekle uğraşmamak adına saçlarınızın başladığı alın bölgenize ve yanaklarınızın kenarına vazelin sürebilirsiniz.
  • ·        Aldığınız boyayı bir kapta homojen şekilde karıştırdığınızdan emin olun.
  • ·        Saçlarınızı boyamadan önce saçlarınızı tarak yardımıyla ayırmanız da işinizi kolaylaştıracaktır.

    Bu konular da ilginiz çekebilir...

    Kepeklerden Kurtulmanın Yolları

    Yıpranmış Saçlara Keratin Bakımı
Evde Saç Boyarken Nelere Dikkat Edilmeli   Evde Saç Boyarken Nelere Dikkat Edilmeli Reviewed by güzellik on Kasım 15, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nuxe Kuru Yağ ile Saç Bakımı

Nuxe kuru yağ, güçlü formülü ve hızlı emilimi sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği kişisel bakım ürünüdür. Kullanımdan hemen so...

Blogger tarafından desteklenmektedir.