recent posts

Kıvırcık Saçlar için En uyumlu Renkler


saç bakımı, kıvırcık saçlar, saç boyamak, uyumlu renkler

Kıvırcık Saçlar için En uyumlu Renkler

       Saç rengine karar vermek kadınlar için oldukça sancılı bir dönem haline gelebiliyor. Yüzlerce saç rengi ve renk tonları arasından kendinize en uygun rengi seçmek hiç de kolay değil. Bu yazımız kıvırcık saçlı kadınların ten renklerine göre kendilerine uygun saç rengini seçmeleri için bir rehber niteliğinde olacaktır.


  • Açık tenli kadınlar için siyah ve çok koyu tonlarındaki renklerde yoğun bukleler kötü bir seçim olacaktır. Karamel renkleri ve bakır tonlarından bir renk seçmek ve tek renk olarak uygulamak sizin için daha iyi olacaktır.
  • Esmer tenli kadınlar için zaten koyu renklerde olan kıvırcık saçlarının bukle kısımlarına kumral, sarı ve kestane tonlarında renkler uygulamak daha iyi bir görünüm oluşturacaktır. 
  • Buğday tenli kadınlar için ise kıvırcık formda ki saçlarını boyamak için çok fazla renk seçeneği vardır. Karamel tonları ve abartıya kaçmadan sarı renkte geçişler etkili bir görünüm oluşturacaktır.
     Bu konular da ilginizi çekebilir...
  




Kıvırcık Saçlar için En uyumlu Renkler Kıvırcık Saçlar için En uyumlu Renkler Reviewed by güzellik on Kasım 16, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nuxe Kuru Yağ ile Saç Bakımı

Nuxe kuru yağ, güçlü formülü ve hızlı emilimi sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği kişisel bakım ürünüdür. Kullanımdan hemen so...

Blogger tarafından desteklenmektedir.