recent posts

Saçlarınızı Kışa Hazırlayın


Saçlarınızı Kışa Hazırlayın

kışa özel saç bakımı, kışın saç bakımı, saç kuruluğu
         Kış aylarında soğuk ve sert esen rüzgarların da etkisiyle saçlarımız çok daha kolay yıpranır ve saç kırıkları oluşmaya başlar. Mevsim değişikliklerinde saçlarımıza uyguladığımız bakım yöntemlerini de değiştirmeliyiz. Bu yazımızda kış aylarına saçlarınızı hazırlayacak önerilerde bulunacağız.




Kışa Özel Saç Bakım Tavsiyeleri    

      Rüzgarlı havalarda saçınıza bere takarak, saçınızın kuruması ve kırılmasını geciktirmek adına etkili bir yöntemdir.
Kışın saç diplerimiz çok daha kolay kurur ve pul pul dökülmeler baş gösterir ve bu durumda kepek sorununu beraberinde getirir. Kışın aşırı sıcak suyla saçlarımızı yıkamakta saçlarınızı ve saç derinizi daha hızlı kurutacak ve kepek sorunlarına karşı olumsuz bir etki yaratacaktır.
Duş sonrası  saç kurutma makinesiyle, henüz aşırı ıslak olan saçlarınıza yüksek ısılar uygulayarak kurutmaya çalışmak da sık yapılan hatalardandır. Bir havlu yardımıyla  saçınızın nemini olabildiğince aldıktan sonra daha makul sıcaklıklarla saçınızı kurutmanız saçlarınızın yararına olacaktır.

Bu konular da ilginizi çekebilir...

Kıvırcık Saçlar için En uyumlu Renkler

Saçlarınızı Kabartmanın Püf Noktaları

Saçlarınızı Kışa Hazırlayın Saçlarınızı Kışa Hazırlayın Reviewed by güzellik on Kasım 12, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Nuxe Kuru Yağ ile Saç Bakımı

Nuxe kuru yağ, güçlü formülü ve hızlı emilimi sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği kişisel bakım ürünüdür. Kullanımdan hemen so...

Blogger tarafından desteklenmektedir.